Prezentare

Asociatia pentru ecologie si turism montan Heniu Prundu Bargaului a fost infiintata de un grup de cinci oameni care iubesc muntele si care doresc sa faca o diferenta. Am pornit de la un concept, un vis, si am reusit sa ne atingem scopurile initiale, prin increderea in oameni si in idealurile acestora. Vom creste cu fiecare om care va calca pragul clubului, pentru ca nu-i vom invata pe toti, ci vom invata de la fiecare. Cu fiecare obiectiv atins, dar si cu fiecare esec vom invata tot mai mult despre lucrul in echipa, pentru a continua sa urcam cat mai sus.

Pentru cei neinitiati in drumetiile montane, avem o echipa profesionista care sa ii indrume in incercarea lor. Vrem sa avem alta atitudine, sa punem accent pe performanta dar si pe un alt nivel de implicare in probleme de ecologie si sociale facand asta prin diverse proiecte.

E vorba de bucuria de a descoperi, de a creste, de a te imbunatati, de a avea ocazia unor experiente memorabile in siguranta, de a incerca diferite sporturi montane, de a cunoaste oameni si a descoperi aceasta frumoasa tara, cu traditiile ei cu toate elementele de autenticitate, cu valori trainice si oameni deosebiti. Prin acest club incercam promovarea valorilor autentice romanesti si turismul verde intr-un mod cat mai interactiv si cu ajutorul unor experiente cat mai personale.

Asociatia pentru ecologie si turism montan Heniu Prundu Bargaului este o organizatie care are ca scop promovarea activitatilor ecoturistice in Romania.
Obiectivele asociatiei in conformitate cu vointa membrilor sunt urmatoarele (cateva din obiective):
– protejarea mediului si practicarea unui turism civilizat;
– promovarea mersului pe munte in randul tinerilor din zona;
– instruirea teoretica si practica a membrilor Asociatiei pentru abordarea muntelui in conditii de siguranta;
– practicarea si promovarea traseelor cicloturistice din zona;
– promovarea voluntariatului in randul tinerilor
– practicarea activitatilor de alpinism si escalada etc.

Toate activitatile Asociatiei se desfasoara sub semnul prieteniei si al dragostei fata de munte, iar daca iubiti natura va asteptam cu mare drag sa ne insotiti spre creste. Fiecare are Everestul lui, fiecare dintre noi visam la ceva frumos si nu in ultimul rand sa faci ceva pentru cel de langa tine este insusi Raiul pe pamant.

In viitorul apropiat speram sa reusim sa ducem ceea ce ne-am propus spre indeplinire alaturi de voi, cei care cu mic cu mare duceti numele Asociatiei spre creste si nu numai. Am demarat acest club montan din dragoste pentru munte si din dorinta de a le arata tinerilor o alta varianta de a se distra, naturala, de a le da posibilitatea de a se implica in rezolvarea problemelor care ii afecteaza si pe ei. De a trai experiente unice si de a lega prietenii trainice. Din respect pentru munte si pentru ca dorim sa dam inapoi muntelui ceva pentru toate amintirile pe care ni le-a oferit.

Your email address will not be published. Required fields are marked *