Cum devin membru?

Nu mai sta pe ganduri, este foarte simplu!

Pentru inceput iti recomandam sa citesti Statutul clubului ca sa aflii ce drepturi si obligatii ai. Statutul il gasesti aici.

Dupa ce ai citit Statutul, descarca si completeaza cererea de inscriere (click aici pentru download). Dupa ce ai completat-o trimite atat cererea cat si o poza in format digital cu tine (poza o vom publica la sectiunea “Membri” de pe situl nostru), la urmatoarea adresa de e-mail: adrian@clubulmontanheniu.ro

Dupa ce am primit ceea ce ti-am cerut trebuie sa iti platesti cotizatia de 30 RON, respectiv 20 RON pentru cei fara venituri (anexati adeverinta de elev, student, etc).

Dupa ce esti sigur ca vrei sa devii membru in clubul nostru te asteptam si in grupul nostru de discutii (https://groups.google.com/d/forum/clubulmontanheniu). Daca totusi nu esti inca hotarat sa devi membru, inscriete pe grup si participa la discutiile noastre si la cateva activitati si poate asa decizia de a devenii membru va deveni mult mai usoara. Ne gasesti si pe facebook click aici .

Pentru cei din zona apropiata localitatii Prundu Bargaului sau din Prundu Bargaului lasati un numar de telefon la adrian@clubulmontanheniu.ro si o sa va contactam noi ca sa stabilim o intalnire prin care aceste formalitati sa devina mai rapide.

Ce reprezinta cotizatia si cum poti sa o platesti aflii accesand pagina “Plata cotizatiei” de pe situl nostru.

Fie ca esti din zona sau orice alta parte a tarii noi te asteptam sa devi membru al Clubului Montan Heniu, nu vei regreta.

Noi te vom inregistra in baza de date si din acel moment te poti considera membru cu drepturi depline.

Alte informatii: adrian@clubulmontanheniu.ro

Te asteptam!

Your email address will not be published. Required fields are marked *