Intrebari frecvente

Intrebare:
Cum pot cunoaste membri ai Asociatia pentru ecologie si turism montan Heniu Prundu Bargaului?
Cum pot deveni membru al Asociatia pentru ecologie si turism montan Heniu Prundu Bargaului?
Raspuns:
Ne dorim sa avem in jurul nostru oameni care sa iubeasca muntele, care vor sa mearga la munte, eventual sa vina cu propuneri de excursii pentru fiecare week-end si nu in ultimul rand sa respecte muntele. Ceea ce te sfatuiesc sa faci este sa ne trimiti un email la: contact@clubulmontanheniu.ro pentru detalii privind conditiile care se impun pentru a deveni membru si te invit sa citesti statutul Clubului (pentru statut click aici) sau mai usor poti intra in meniul clubului la rubrica: Cum devin membru?

Intrebare:
Cand si unde se intalnesc membrii clubului de turism montan?
Raspuns:
Intalnirea membrilor fondatori are loc in fiecare joi in Parcul cu castani din fata Caminului Cultural Prundu Bargaului (alergarea de joi seara) ora 18:00.

Intrebare:
Am fost si eu la munte si am facut niste poze. Cum procedez sa le pun pe site?
Raspuns:
Tu nu vei putea posta pe site, insa te putem ajuta noi asa ca contacteaza-ne la urmatoarea adresa de email: contact@clubulmontanheniu.ro
Toata informatia  va fi mai intai analizata si daca corespunde cerintelor noastre va fi postata pe site.

Intrebare:
Cum pot afla ce ture se organizeaza in week-end?
Raspuns:
Participand la sedintele saptamanale care au loc la ora 18:00 (alergarea de joi seara). De asemenea poti primi stiri abonandu-te la listele de mail a amicilor sau poti sa consulti sectiunea Evenimente de pe site.

Intrebare:
Vreau sa cunosc mai multe despre regulile si statutul clubului. Unde gasesc informatii?
Raspuns:
Il contactezi pe presedintele clubului (adrian@clubulmontanheniu.ro) care iti va inmana statutul clubului sau il poti citi aici:http://clubulmontanheniu.ro/statut-2/statut/